Bilka

Husets Cykel Forsikring

✔ 100 % erstatning de første 2 år

✔ Ingen selvrisiko

✔ Dækker også færdselsuheld, og hvis du vælter på din cykel

Læs mere om forsikringen
Har du købt et værdibevis i Bilka?Fuld dækning i to år og nul selvrisiko

Med Husets Cykel Forsikring er du godt kørende – også hvis tingene går galt. Får du stjålet din cykel, eller er du involveret i et færdselsuheld, får du den erstattet 100 % i de første to år af cyklens levetid og endda med nul i selvrisiko.

I en tid, hvor der bliver stjålet 150 cykler om dagen i Danmark, og hvor mange ikke har dækket deres cykler i indboforsikringen, giver Husets Cykel Forsikring mere tryghed og færre bekymringer.


Sådan gør du

Hvis du vil passe godt på din nye cykel – og spare bekymringerne – er det nemt og enkelt.

Det eneste du skal gøre, er at købe et værdibevis i din lokale Bilka sammen med din nye cykel. Du kan gøre det med det samme eller inden for de første syv dage efter købet af cyklen (husk blot kvitteringen, når du kommer tilbage for at købe forsikringen). Hvis cyklen er sat ned i pris eller på tilbud, skal du vælge det værdibevis, der modsvarer den nedsatte pris, altså den pris, som du betaler for cyklen. Det, synes vi, er mest fair.


Hvad koster Husets Cykel Forsikring?

Vi har en forsikring til cykler i langt de mest almindelige prisklasser. Også hvis du drømmer om en cykel til 20.000 kr., som kan være svær at få forsikret hos mange andre forsikringsselskaber.

Cyklens pris:Årlig pris:
Op til 1.999 kr.229 kr.
Fra 2.000-4.999 kr.489 kr.
Fra 5.000-9.999 kr.899 kr.
Fra 10.000-19.999 kr.1.099 kr.

Så godt dækker Husets Cykel Forsikring

  • Dækker cyklen, som er købt sammen med forsikringen (Kan købes op til 7 dage efter cyklens køb, mod fremvisning af bon)
  • Tyveri af aflåst cykel
  • Hærværk, Brandskade og Røveri
  • Færdselsuheld, og hvis du vælter på din cykel
  • 100% erstatning de første to år
  • Ingen selvrisiko – dvs. du får en helt ny cykel
  • Dækker cykler op til ubegrænset alder
  • Hvis du køber din nye cykel til nedsat pris, skal du vælge et værdibevis, der passer til den pris, du faktisk betaler for cyklen.


Betingelser