Husets Elektronik Forsikring

✔ Dækker elektroniske apparater og hårde hvidevare i hele husstanden

✔ Kun 500 kr. i selvrisiko og ingen afskrivning

✔ Dækker pludselige skader og slitage, der påvirker produktets funktionalitet

Læs mere om forsikringen
Køb endnu bedre dækning for kun 70 kr. ekstra pr. måned ved at opgradere til vores Husets Elektronik Kombi ForsikringSpar bekymringerne med Husets Elektronik Forsikring

Med Huset Elektronik Forsikring er husstandens elektroniske apparater og hårde hvidevare dækket, hvis uheldet skulle være ude. Vi afskriver ikke værdien på jeres elektroniske apparater og hårde hvidevarer. Det vil sige, at I får fuld erstatning af købsprisen.

Vi dækker mekaniske eller elektrisk nedbrud og pludselige skader på husets fjernsyn, tablets, computere og hårde hvidevarer og andre elektroniske apparater med købspriser mellem 1.000 og 30.000 kroner - og endda med en selvrisiko på kun 500 kr. pr. skade.


Dækker fra første dag

Husets Elektronik Forsikring dækker al elektronik og hårde hvidevarer, du køber samtidig med forsikringen - og alt du køber efter, at du har købt din nye elektronikforsikring. Så skulle du fx opdatere køkkenet med nye hårde hvidevarer eller slappe ekstra af på ferien med en ny iPad, vil dine nyerhvervelser også være dækket.

Har du allerede en masse elektronik og hårde hvidevarer derhjemme? Ingen problemer, Husets Elektronik Forsikring dækker efter 3 måneders karensperiode elektronik og hårde hvidevarer, som husstanden ejer inden forsikringen er købt.


Forsikringen dækker følgende produktkategorier op til alder fra nykøbsdato

2 år: Tablets, E-boglæsere, navigation

3 år: Stationær computer, bærbarcomputer og relateret udstyr (printere, scannere, skærme og eksterne harddiske)

4 år: TV, DVD, Hi-fi, kameraer, paraboler, medieafspiller, projektorer, spillekonsoller, emhætter, køle-/ fryseskabe, indbygningsplader, indbygningsovne, komfurer, mikro-/ kombiovne, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, vaske-/ tørremaskiner


Så godt dækker Husets Elektronik Forsikring

  • Omfatter langt det meste elektronik i hele husstanden med en købspris i mellem 1.000 og 30.000 kr.
  • Pludselige skader (f.eks. man taber produktet på gulvet eller du spilder vand i produktet)
  • Mekanisk eller elektrisk nedbrud
  • Slitage, der påvirker produktets funktionalitet
  • Ingen karensperiode på produkter, som er købt fra ny sammen med forsikringen
  • Ingen afskrivninger, fuld erstatning
  • Selvrisiko kun 500 kr. pr. skade
  • Genopladelige batterier er ikke dækket på alle produkter


Sådan køber du forsikringen

Husets Elektronik Forsikring kan købes her på hjemmesiden, samt værdibevis til Husets Elektronik Forsikring kan købes i alle Bilka varehuse og udvalgte føtex varehuse. Hvis du har købt et værdibevis i et af vores varehuse, har du tre måneder til at aktivere din forsikring på husetsforsikring.dk/aktiver. Er din forsikring ikke aktiveret, dækker den ikke. Hvis du har købt forsikringen her på hjemmesiden, er den aktiv med det samme.

Får du brug for at anmelde en skade, skal du gøre det her på hjemmesiden.


Betingelser

Populære spørgsmål
om Husets Elektronik Forsikring

Hvad dækker Husets Elektronik Forsikring?

Husets Elektronik Forsikring dækker pludselige skader og mekanisk eller elektronisk nedbrud på langt det fleste elektronik og hvidevarer i hele husstanden med en købspris mellem 1.000 og 30.000 kr.

Dækker Husets Elektronik Forsikring også mobiltelefoner?

Nej. Ønsker du at forsikre en eller flere af husstandens mobiltelefoner, kan du vælge en Elektronik Kombi Forsikring eller Husets Mobiltelefon Forsikring. De dækker begge op til fire registrerede mobiltelefoner.

Dækker Husets Elektronik Forsikring elektronik og hvidevarer, der ikke er købt i Bilka eller føtex?

Ja. Produkter købt i andre butikker end Bilka og Føtex er dækket. Er de købt før forsikringen, er de dækket efter en karensperiode på 3 måneder. Er produkterne købt efter forsikringen er købt, er de dækket med det samme.

Er der forskel på at købe Elektronik Forsikring i butikken eller her online?

Nej, det er præcis samme forsikring og gode dækning. Hvis du køber forsikringen som et værdibevis i et af vores varehuse, skal du dog først aktivere forsikringen. Det gør du her på hjemmesiden. Hvis du køber forsikringen her på hjemmesiden, skal du ikke foretage dig yderligere.

Hvem tæller med i min husstand?

Din husstand tæller din ægtefælle/partner, børn/plejebørn og evt. anden familie med samme folkeregisteradresse som dig.

Er jeg dækket, hvis jeg køber brugt elektronik eller hårde hvidevarer?

Nej. Husets Elektronik Forsikring dækker hvidevarer og elektroniske apparater, du køber fra ny og i en butik. Den dækker ikke apparater fx købt brugt på Den Blå Avis.

Hvordan opsiger jeg min forsikring?

Du opsiger din forsikring på husetsforsikring.dk. Du har en måneds opsigelse.

Hvad betyder selvrisiko?

Selvrisiko er det beløb, du selv skal betale, hvis uheldet er ude. På nogle produkter vil selvrisikoen være 0 kr. Det betyder, at du ikke selv skal betale noget, hvis der opstår et uheld.

Hvad gør jeg, hvis produktet går i stykker inden for den 2-årige reklamationsperiode?

Kontakt forhandleren, der har solgt dig produktet. Er skaden ikke en funktionsfejl, skal du anmelde den på husetsforsikring.dk. Herefter vurderer vi, om du er dækket.