Om Husets Forsikring

Fordi vi holder mest af hverdagen, giver vi dig kvalitet og god service hver dag - også, hvis uheldet skulle være ude. Vi har i samarbejde med Gjensidige Forsikring udviklet en vifte af forsikringer, der dækker langt de fleste produkter, du bruger hver dag: Dit TV, dit musikanlæg, din cykel, din vaskemaskine, din tablet, din computer og familiens mobiltelefoner. Vi tilbyder forsikringer med lav eller ingen selvrisiko og helt uden afskrivninger.


Så kan du spare bekymringerne i hverdagen

Med Husets Forsikring bliver det nemt, enkelt og fordelagtigt at opnå mere tryghed og færre bekymringer. Vi gør det lige så nemt at finde den rette forsikring, som det er at handle i vores butikker. Det er slut med komplicerede vilkår og uigennemskuelige priser – det skal være nemt og enkelt at købe forsikringer.

Vi tilbyder forsikringer til danske husstande, der ønsker en god forsikring til en fair pris. Vi tilbyder forsikringer med lave præmier med lav eller ingen selvrisiko.


Husets Forsikringer

Husets Elektronik Forsikring

Husets Mobiltelefon Forsikring

Husets Elektronik Kombi Forsikring

Husets Cykel Forsikring

Husets Børne Forsikring

Husets Produkt Forsikring


I Bilka, og udvalgte føtex-varehuse kan du komme en forsikring med i kurven, når du køber fx cykler, elektronik, mobiltelefoner eller hvidevarer. Handler du på Wupti.com kan du købe ekstra tryghed online.

Husets Cykel Forsikring og Husets Produkt Forsikring er tilkøb til produkter i Bilka, udvalgte føtex-varehuse eller Wupti.com.

Husets Børne Forsikring giver vi dig gratis med det 1. år, når du køber udvalgte produkter i Bilka, og du kan få 6 mdr. gratis Husets Børne Forsikring, hvis du er medlem af ’’føtex for de små’’.

Vores personale er altid klar til at vejlede dig om vores forsikringer og dine muligheder. Har du på forhånd undersøgt, hvilke tilvalg du har i din indboforsikring, kan vi hurtigere finde den bedste og mest fordelagtige løsning til dig.

Husets forsikringsportefølje er udviklet i samarbejde med Gjensidige, der har eksisteret siden 1916. I dag er de et ledende nordisk skadeforsikringsselskab med virksomhed i Danmark, Norge, Sverige og Baltikum. Gjensidige etablerede sig i Danmark i 2006.

Hvis du har brug for mere information, kan du altid kontakte Husets Forsikring på kontakt@husetsforsikring.dk eller ringe til os på tlf.: +45 53 70 03 62