Handelsbetingelser

1. Omfang

Disse betingelser er gældende for køb eller aktivering af forsikring på www.husetsforsikring.dk., der ejes og drives af:

Danrisk Forsikringsagentur ApS
Havnevej 1
4000 Roskilde
CVR.NR. 33953194


2. Aftaleindgåelse

Køber skal ved køb acceptere betingelserne. Køber opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre sig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som betingelserne giver.


3. Betalingsbetingelser

Betaling for forsikringer kan alene ske ved brug af Dankort, Visa-Dankort, Visa, JCB, Maestro og MasterCard.

Betaling via kreditkort er underlagt kortudsteders betingelser for anvendelse. Når køber betaler med kreditkort trækkes beløbet på købers konto med det samme, da Husets Forsikring træder i kraft straks efter købet. Så længe medlemskabet eksisterer uopsagt, vil der forgå en trækning på det tilmeldte kort. Der betales forud. Køber kan til enhver tid opsige dit abonnement ved at kontakte os pr. telefon eller e-mail, dog senest 8 dage før den næste trækning. Efter aktivering eller køb, og ved hver trækning, vil der blive leveret en kvittering pr. e-mail.


4. Levering

Forsikringscertifikatet sendes til købers e-mailadresse og dækningen træder i kraft på købstidspunktet. Gjensidige Forsikring er forsikringsgiver og den ansvarlige overfor køber i henhold til forsikringscertifikatet.


5. Fortrydelsesret

Køber har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fristen løber fra den dag, aftalen indgås. For at benytte fortrydelsesretten, skal køber opsige her.

Hvis køber benytter sin fortrydelsesret, refunderer Danrisk Forsikringsagentur præmien modtaget fra køber uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor Danrisk Forsikringsagentur har modtaget meddelelse om købers beslutning om at fortryde aftalen.

Danrisk Forsikringsagentur gennemfører en sådan tilbagebetaling direkte til købers bankkonto. Køber skal oplyse bankoplysninger til Danrisk Forsikringsagentur før pengene kan refunderes.


6. Klageadgang

Købelovens mangelregler kan kun finde anvendelse på varekøb. Som udgangspunkt har køber derfor ikke 2 års reklamationsret, da en forsikring er en tjenesteydelse, og ikke en vare. Derfor bedes køber med det samme kontakte os, hvis køber oplever problemer eller ikke er tilfreds. Køber har, ved skriftlig henvendelse, mulighed for at få behandlet en klage. Klagen skal sendes til kontakt@danrisk.com

Køber har også mulighed for at indbringe en klage til Forsikringsankenævnet og/eller EU-Kommissionens online klageportal her.


7. Forsikring

De gældende forsikringsbetingelser er nævnt i forsikringscertifikatet. Ved accepten af husetsforsikring.dk's handelsbetingelser, tilkendegives det samtidigt, at forsikringsbetingelserne er modtaget og accepteret af køber.


Hjemmesiden ejes og drives af:

Danrisk Forsikringsagentur
Havnevej 1
4000 Roskilde
Tlf.: +4553700362
CVR: 33953194

Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os her:
Mail: kontakt@husetsforsikring.dk
Tlf.: +45 53 70 03 62